Έδεσσα 08/12/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η Αερολέσχη Έδεσσας στις 5-12-2015 ημέρα Σάββατο. και στις 6-12-2015 ημέρα Κυριακή στην Πλατεία Στουγιαννάκη της Έδεσσας και στην αίθουσα του Μεγάρου Χατζηγιάννη, διοργάνωσε ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούσαν το διασυνοριακό προγράμματος «FLIGHT AND CONNECT TOURISM», το οποίο υλοποιεί, σε συνεργασία με την Association Aeroclub “MIRKO TODOROVSKI” s.Logovardi BITOLA, στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του I.P.A. Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» 2007-2013.

Οι εκδηλώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και τις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Τις παρουσιάσεις του προγράμματος «FLIGHT AND CONNECT TOURISM» παρακολούθησαν εκτός από τους εκπροσώπους του Δήμου Έδεσσας, πολλοί Τουριστικοί Πράκτορες του Νομού καθώς και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής που ενημερώθηκαν για τις προοπτικές της Τουριστικής ανάπτυξης του ορεινού όγκου της Έδεσσας μέσω του αεροτουρισμού και του αεραθλητισμού.

 Η Αερολέσχη Έδεσσας, μετά από επιθυμία πολλών παραγόντων, προγραμματίζει να επαναλάβει τις εκδηλώσεις αυτές και την Άνοιξη του 2016, όχι μόνο στην πόλη της Έδεσσας αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Έδεσσας

Leave A Comment